Online Marketing Summer School

Meld je aan vóór 1 juli

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wil jij zélf aan de slag gaan met jouw online marketing, omdat het te duur is om het uit te besteden of omdat je het graag dicht bij jezelf wilt houden? Je weet dat online marketing enorm belangrijk is om nieuwe klanten te werven, maar waar begin je?

Er komt zó veel nieuwe informatie op je af, dat de zin om te beginnen steeds minder wordt. Maar dat is niet de bedoeling! Zonder nieuwe klanten kun jij niet groeien en dat wil je voorkomen. Daarom leer jij nu in 2 maanden stap voor stap hoe jij van A tot Z jouw bedrijf online succesvol neerzet dankzij de Online Marketing Summer School.

Van een website tot Google Analytics, Google Ads, e-mailmarketing en social adverteren: alles komt aan bod. Wij nemen je mee in de wereld van online marketing en je kunt ons via WhatsApp altijd eenvoudig je vragen stellen als je er zelf niet uitkomt. Zo heb je toch altijd een professional in de buurt!

Wil jij dus zelf aan de slag gaan en investeren in je bedrijf en in jezelf? Dan is deze Summer School de oplossing voor jou.

Wat krijg je precies?

2 maanden (juli – augustus) lang toegang tot 20 uitgebreide hoofdstukken vol met video tutorials, checklists, tips en handige tools waarmee jij heel veel nieuwe kennis op gaat doen. Je leert echt alles over het inrichten van Google Analytics en Search Console, SEO, SEA (Google Ads en Microsoft Ads), social media, Facebook- en Instagram adverteren, e-mailmarketing, rapporteren… Het complete plaatje dus.

24/7 support via WhatsApp

Gratis website thema (Divi) t.w.v. € 220,-

Controlemoment t.w.v. € 25,-

Online seminar Advanced Google Ads

Levenslange toegang tot de Facebook groep met like-minded deelnemers voor al je vragen of advies

 

Wat kost het?

Je betaalt eenmalig € 80,- excl. btw voor 2 maanden lang (juli – augustus) toegang tot de cursus. Geen kleine lettertjes.

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Voorbeeldvideo

De cursus bestaat uit duidelijke video tutorials, stappenplannen en tips. Deze variatie in lesstof wordt door onze cursisten als erg prettig ervaren. Wij lichten alvast een tipje van de sluier op zodat jij kennis kan maken met één van de tutorials: het maken van een zoekwoordonderzoek.

Reviews van deelnemers

“Toen wij eindelijk de stap maakten om ons tijdschrift (gedeeltelijk) online te brengen, kwam ik in aanraking met Online Marketing Zelf Doen.

Binnen een paar dagen hadden we een website in de lucht en hadden we inzicht in onze bezoekers. Ik was gecharmeerd van de snelheid en het gemak van het proces.

Zo houden wij tijd over voor het maken van mooie artikelen, maar hoeven we geen controle uit handen te geven of onnodig hoge kosten te maken.“

Wolter de Boer

————————————-

Net als veel starters wist ik wel wat ik wilde gaan doen, maar niet precies hoe ik dat aan zou gaan pakken.

Nadat ik mijn bedrijf startte kwam ik gelukkig al snel terecht bij onlinemarketingzelfdoen.nl. Op een eenvoudige manier wordt alles stap voor stap uitgelegd, waardoor ik het nu volledig zelf kan. Het contact verloopt daarbij ook nog eens bijzonder soepel. Op appjes komt binnen no-time een antwoord waarmee ik verder kan.

Ik merk dat potentiële klanten me makkelijk kunnen vinden en daar pluk ik nog dagelijks de vruchten van.

Jelle van Hees

Over ons

Wij zijn Luuk & Hanneke, twee ervaren online marketeers die jarenlang voor bedrijven hebben gewerkt totdat wij besloten om van onze droom werkelijkheid te maken. Wij wilden ondernemen vanuit het zonnige Valencia, Spanje en dus besloten we om zelf een online marketing bureau op te zetten. Steeds vaker kregen wij de vraag van vrienden en familie om ze te helpen met het opzetten van hun bedrijf. We hoorden steeds dezelfde dingen terugkomen: ‘maar waar begin ik?’, ‘wat voor website moet ik dan maken?’, ‘hoe werkt adverteren?’. 
 
Deze vragen herken jij zelf wellicht ook. Om niet steeds dezelfde vragen te beantwoorden, kwamen wij op het idee van Onlinemarketingzelfdoen.nl. Met duidelijke video tutorials, checklists en stappenplannen leggen wij uit hoe je zélf je online marketing doet. Alles overzichtelijk bij elkaar, zodat je altijd weet waar je moet beginnen en alles leert van het maken van een website tot het adverteren op internet. 
summer-school-omzd-hanneke
summer-school-omzd-luuk

Ben jij er klaar voor?

Investeer vandaag nog in jezelf en in je bedrijf en behaal aan het eind van de zomer resultaten waar je nu alleen nog maar van kunt dromen. De keuze is aan jou!