Reviews

Wat vinden andere ondernemers van onlinemarketingzelfdoen.nl? Je leest het in onderstaande recensies. Klaar om de pakketten te bekijken? 

Wolter de Boer | Hoofdredacteur

Spiegeloog bij

de Universiteit van Amsterdam

online-marketing-zelf-doen-ster-kleinonline-marketing-zelf-doen-ster-kleinonline-marketing-zelf-doen-ster-kleinonline-marketing-zelf-doen-ster-kleinonline-marketing-zelf-doen-ster-klein

“Toen wij eindelijk de stap maakten om ons tijdschrift (gedeeltelijk) online te brengen, kwam ik in aanraking met Online Marketing Zelf Doen.

Binnen een paar dagen hadden we een website in de lucht en hadden we inzicht in onze bezoekers. Ik was gecharmeerd van de snelheid en het gemak van het proces.

Zo houden wij tijd over voor het maken van mooie artikelen, maar hoeven we geen controle uit handen te geven of onnodig hoge kosten te maken.“

Rosanne de Jong | Eigenaar

Bacalar Magíco online-marketing-zelf-doen-ster-kleinonline-marketing-zelf-doen-ster-kleinonline-marketing-zelf-doen-ster-kleinonline-marketing-zelf-doen-ster-kleinonline-marketing-zelf-doen-ster-klein

“We hadden een idee, maar geen idee hoe we de eerste stap moesten zetten. We hadden overigens geen budget om het werk door een ander te laten doen.

Met Onlinemarketingzelfdoen.nl konden we zelf de handen uit de mouwen steken. Door de duidelijke en simpele uitleg was het creëren van een succesvolle website een fluitje van een cent.

Geen gebruik van dure woorden en termen waar je niets van af weet. Simpel, snel en efficiënt!

Jelle van Hees |

Eigenaar Jelle Schrijft

online-marketing-zelf-doen-ster-kleinonline-marketing-zelf-doen-ster-kleinonline-marketing-zelf-doen-ster-kleinonline-marketing-zelf-doen-ster-kleinonline-marketing-zelf-doen-ster-klein

Net als veel starters wist ik wel wat ik wilde gaan doen, maar niet precies hoe ik dat aan zou gaan pakken.

Nadat ik mijn bedrijf startte kwam ik gelukkig al snel terecht bij onlinemarketingzelfdoen.nl. Zij gaven me de handvatten bij het ontwikkelen van mijn website, en zorgen voor een goede vindbaarheid online.

Op een eenvoudige manier wordt alles stap voor stap uitgelegd, waardoor ik het nu volledig zelf kan. Het contact verloopt daarbij ook nog eens bijzonder soepel. Op appjes komt binnen no-time een antwoord waarmee ik verder kan.

Ik merk dat potentiële klanten me makkelijk kunnen vinden en daar pluk ik nog dagelijks de vruchten van.

Klaar voor de start? Af! 

Start direct met het online vindbaar maken van jouw bedrijf voor meer nieuwe klanten vanuit je online kanalen.

×

Hey!

Klik op support om direct naar WhatsApp te gaan of mail ons via contact@onlinemarketingzelfdoen.nl

× Hulp nodig?