Prijzen

1 Licentie, volledige toegang. 

Premium WhatsApp Support

Binnen een werkdag antwoord op je prangende online marketing vraag!

Gratis backlink

Om met jouw website hoger te komen in de Google zoekresultaten.

Wij checken je werk

Wij checken je werk en voorzien je zo nodig van een lijstje tips! 

Vergroot jouw vindbaarheid!

Veel ondernemers vinden het lastig om online gevonden te worden. We zien vaak dat zij vol enthousiasme gestart zijn met hun bedrijf, een mooie website hebben…. En dan? Komt er niks. Zo zonde, en gelukkig helemaal niet nodig! Met onze hulp leer je hoe je jouw bedrijf online vindbaar maakt, zowel via Google als social media.

In drie dagen leer jij hoe je jouw bedrijf succesvol in die online schijnwerpers zet, zodat potentiële klanten jou kunnen vinden. Zo zorgen we er samen voor dat jij kunt doen wat jij het liefste doet: ondernemen in hetgeen je goed bent!

Bespaar € 3000,-

Door deze kennis zelf onder de knie te hebben, bespaar je ruim € 3000,- op online marketing kosten! Ideaal voor de startende ondernemer.

Snelle support

Je krijgt snel antwoord op prangende vragen om snel door te kunnen met het digitaal positioneren van je mooie bedrijf.

Video Tutorials

De modules die je gaat doorlopen zijn niet allemaal even makkelijk. We leggen alles in video's uit om je zo vlot mogelijk naar een mooi resultaat te helpen.

Online werkboek

Je ontvangt een online werkboek waarin je de opdrachten kunt uitschrijven. Zo heb je altijd een handig naslagwerk van de cursus bij de hand!

Gratis backlink

Na de Online Marketing Driedaagse weet je precies wat dit betekent, én hoe waardevol zo'n backlink is voor jouw website.

30 dagen toegang

Na de drie online lesdagen, krijg je nog 27 dagen toegang tot al het lesmateriaal. Zo kun je makkelijk even terugkijken.

FAQ

Veelgestelde vragen. Nog zaken onduidelijk? Neem gerust contact op.

Wat houdt het lesmateriaal in?

De Online Marketing Driedaagse bestaat uit een combinatie van duidelijke tutorials, video's, tekst, checklists en handige uitgeschreven stappenplannen. Dankzij deze variatie blijf je beter gefocust en neem je de stof makkelijker in je op.

Wat moet ik doen als ik vastloop?

Tijdens de Online Marketing Driedaagse kun je 30 dagen lang gebruik maken van support. Dit betekent dat je jouw vragen kunt stellen aan ervaren online marketeers die jou snel van een antwoord zullen voorzien.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt via het aanmeldformulier hierboven direct betalen via iDeal of Creditcard. De betaling verloopt volledig veilig middels een SSL certificaat. Na de betaling ontvang je uiteraard een factuur, zodat je deze eenvoudig kunt meenemen in je administratie.

Voor welke niveaus is de content?

Alle tutorials zijn duidelijk stap voor stap weergegeven zodat je alles kunt volgen. Handig voor de startende ondernemer zodat je direct alles onder de knie hebt, handig voor de gevorderde zodat je geen belangrijke zaken vergeet. Twijfel je? Neem even contact op, dan spreken we je wensen rustig door.

Kan ik ook persoonlijke hulp krijgen?

Dat kan zeker. Wij bieden 1-op-1 coaching aan, waarbij een ervaren online marketeer het probleem met je oplost.

Is onlinemarketingzelfdoen.nl onafhankelijk?

Onlinemarketingzelfdoen.nl is niet gelieerd aan een van de tech-reuzen. We zijn ervaren online marketeers en schrijven onze werkwijze voor jou in duidelijke stappenplannen op. We werken met de beschreven tools en partners omdat ze top notch producten of diensten bieden.

Binnen een paar dagen hadden we een website in de lucht en hadden we inzicht in onze bezoekers. Ik was gecharmeerd van de snelheid en het gemak van het proces.

Wolter de Boer

Hoofdredacteur, Spiegeloog

Op een eenvoudige manier wordt alles stap voor stap uitgelegd, waardoor ik het nu volledig zelf kan. Het contact verloopt ook nog eens bijzonder soepel. Op appjes komt binnen no-time een antwoord.

Jelle van Hees

Eigenaar, Jelle Schrijft

Ik had de behoefte aan een cursus die mij vertelde of bepaalde keuzes juist of onjuist waren. Door de cursus heb ik dat controle moment en krijg ik altijd feedback indien nodig.

Sandor van den Brand

Eigenaar, Dagje uit Nederland

Dankzij de cursus konden we zelf de handen uit de mouwen steken. Door de duidelijke en simpele uitleg was het creëren van een succesvolle website een fluitje van een cent.

Rosanne de Jong

Eigenaar, Bacalar Magíco

Klaar voor de start? Af! 

Start direct met het online vindbaar maken van jouw bedrijf voor meer nieuwe klanten vanuit je online kanalen.