Prijzen

1 Licentie, volledige toegang. 

Premium WhatsApp Support

Binnen een werkdag antwoord op je prangende online marketing vraag!

WordPress thema t.w.v. € 220!

Ga je een website maken? Dan maak je gebruik van Divi via ons! 

Wij checken je werk

Wij checken je werk en voorzien je zo nodig van een lijstje tips! 

Wat krijg je?

Alle stappenplannen duidelijk weergegeven in video én tekst. Dé handvaten voor een enorme online groei van jouw bedrijf. Voor elk niveau toegankelijk!

Controlemomenten

In elk pakket zit 1 controlemoment. Dit moment kun je inzetten bij een subhoofdstuk naar keuze. Wil je weten of Analytics goed op je website staat? Controleren we dat!

WhatsApp support

Je krijgt snel antwoord op prangende vragen om snel door te kunnen met het digitaal positioneren van je mooie bedrijf.

Video Tutorials

De modules die je gaat doorlopen zijn niet allemaal even makkelijk. We leggen alles in video's uit om je zo vlot mogelijk naar een mooi resultaat te helpen.

Up-to-date, én nieuwe content

We zorgen ervoor dat alle modules up-to-date zijn. Geen verouderde stappenplannen meer, wat een verademing! Daarnaast voegen we vaak nieuwe modules toe.

Toegang tot community

Samen weten we meer! Je krijgt toegang tot de exclusieve onlinemarketingzelfdoen.nl Facebook community. Sparren met gelijkgestemden, en met ons natuurlijk. 

1 op 1 sessies

De online wereld blijft af en toe een lastige, hoe goed de stappenplannen en tutorials ook zijn, dat begrijpen we maar al te goed. Daarom kun je gebruik maken van 1 op 1 sessies met een ervaren online marketeer. 

FAQ

Veelgestelde vragen. Nog zaken onduidelijk? Neem gerust contact op.

Hoe worden de artikelen up-to-date gehouden?

Onlinemarketingzoelfdoen.nl wordt op de hoogte gehouden door partners van de laatste ontwikkelingen op online gebied. Daarnaast richten we zelf online kanalen in voor grote commerciële partijen, modules worden enkel geschreven door digitale vakmensen.

Hoe weet ik zeker dat ik het goed heb gedaan?

In elk pakket zit een controlemoment. Dit zet je in op een module naar keuze. Wil je bijvoorbeeld zeker weten dat Google Analytics goed op je website staat, of je Google Ads account juist staat ingesteld? Zet hem dan daar in. Daarnaast kun je via support 1 op 1 hulp aanvragen, of korte vragen via WhatsApp of de community stellen.

Voor welke niveaus is de content?

Alle tutorials zijn duidelijk stap voor stap weergegeven zodat je alles kunt volgen. Handig voor de beginner zodat je direct alles onder de knie hebt, handig voor de gevorderde zodat je geen belangrijke zaken vergeet. Twijfel je? Neem even contact op, dan spreken we je wensen rustig door.

Is onlinemarketingzelfdoen.nl onafhankelijk?

Onlinemarketingzelfdoen.nl is niet gelieerd aan een van de tech-reuzen. We zijn ervaren online marketeers en schrijven onze werkwijze voor jou in duidelijke stappenplannen op. We werken met de beschreven tools en partners omdat ze top notch producten of diensten bieden.

Binnen een paar dagen hadden we een website in de lucht en hadden we inzicht in onze bezoekers. Ik was gecharmeerd van de snelheid en het gemak van het proces.

Wolter de Boer

Hoofdredacteur, Spiegeloog

Op een eenvoudige manier wordt alles stap voor stap uitgelegd, waardoor ik het nu volledig zelf kan. Het contact verloopt ook nog eens bijzonder soepel. Op appjes komt binnen no-time een antwoord.

Jelle van Hees

Eigenaar, Jelle Schrijft

Ik had de behoefte aan een cursus die mij vertelde of bepaalde keuzes juist of onjuist waren. Door de cursus heb ik dat controle moment en krijg ik altijd feedback indien nodig.

Sandor van den Brand

Eigenaar, Dagje uit Nederland

Dankzij de cursus konden we zelf de handen uit de mouwen steken. Door de duidelijke en simpele uitleg was het creëren van een succesvolle website een fluitje van een cent.

Rosanne de Jong

Eigenaar, Bacalar Magíco

Klaar voor de start? Af! 

Start direct met het online vindbaar maken van jouw bedrijf of bekijk de prijzen van onlinemarketingzelfdoen.nl

×

Hey!

Klik op support om direct naar WhatsApp te gaan of mail ons via contact@onlinemarketingzelfdoen.nl

× Hulp nodig?