Online Marketing Trimester

januari – maart

Helaas kun je je niet meer aanmelden voor het trimester. Wij zijn de cursus aan het updaten vanwege nieuwe features binnen Google Ads en Facebook. Binnenkort zijn wij weer terug met een vernieuwde cursus! Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Wil jij zélf aan de slag gaan met jouw online marketing, omdat het te duur is om het uit te besteden of omdat je het graag dicht bij jezelf wilt houden? Je weet dat online marketing enorm belangrijk is om nieuwe klanten te werven, maar waar begin je?

Er komt zó veel nieuwe informatie op je af, dat de zin om te beginnen steeds minder wordt. Maar dat is niet de bedoeling! Zonder nieuwe klanten kun jij niet groeien en dat wil je voorkomen. Daarom leer jij nu in 3 maanden stap voor stap hoe jij van A tot Z jouw bedrijf online succesvol neerzet tijdens het Online Marketing Trimester. Van januari tot en met maart krijg jij intensieve begeleiding van ervaren marketeers terwijl jij zelf aan de slag gaat met de online marketing van jouw bedrijf.

Wil jij dus zelf aan de slag gaan en investeren in je bedrijf en in jezelf? Dan is dit Online Marketing Trimester dé oplossing voor jou.

Wat krijg je precies?

3 maanden (januari – maart) lang toegang tot 20 uitgebreide hoofdstukken vol met video tutorials, checklists, tips en handige tools waarmee jij heel veel nieuwe kennis op gaat doen. Je leert alles over het inrichten van Google Analytics en Search Console, SEO, SEA (Google Ads en Microsoft Ads), social media, Facebook- en Instagram adverteren, e-mailmarketing, rapporteren… Het complete plaatje dus.

Nog geen website? Dan kun je via ons gratis het WordPress thema Divi ontvangen t.w.v. € 220,-!

24/7 support via WhatsApp

Controlemoment t.w.v. € 25,-

Optioneel 1-op-1 coaching gesprek waarbij we jou gaan helpen je online marketing doelen te behalen

Levenslange toegang tot de Facebook groep met like-minded deelnemers voor al je vragen of advies

 

Wat kost het?

Je betaalt nu eenmalig € 179,- excl. btw voor 3 maanden lang (oktober – december) toegang tot de cursus. Dat is nog geen € 2,- per dag!

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Voorbeeldvideo

De cursus bestaat uit duidelijke video tutorials, stappenplannen en tips. Deze variatie in lesstof wordt door onze cursisten als erg prettig ervaren. Wij lichten alvast een tipje van de sluier op zodat jij kennis kan maken met één van de tutorials: het maken van een zoekwoordonderzoek.

Reviews van deelnemers

Het is perfect als je meteen aan de slag wilt gaan met verschillende facetten op het gebied van online marketing, zoals SEO, Google Ads en Facebook Ads.

Onlinemarketingzelfdoen.nl is eigenlijk een online omgeving waar je lessen op verschillende niveaus en op eigen tempo kunt volgen. Een echte aanrader voor iedereen die zelf aan de slag wil gaan met online marketing!

Kevin van Meijel

VCS Optimalisering

Ontzettend tof bedrijf wat je verder helpt naar mooie stappen binnen je onderneming! Keep on going guys!

Sandor van den Brand

Eigenaar, Dagje uit Nederland

Net als veel starters wist ik wel wat ik wilde gaan doen, maar niet precies hoe ik dat aan zou gaan pakken.

Nadat ik mijn bedrijf startte kwam ik gelukkig al snel terecht bij onlinemarketingzelfdoen.nl. Op een eenvoudige manier wordt alles stap voor stap uitgelegd, waardoor ik het nu volledig zelf kan. Het contact verloopt daarbij ook nog eens bijzonder soepel. Op appjes komt binnen no-time een antwoord waarmee ik verder kan.

Ik merk dat potentiële klanten me makkelijk kunnen vinden en daar pluk ik nog dagelijks de vruchten van

Jelle van Hees

Eigenaar, Jelleschrijft.nl

De Summer School was voor mij dé perfecte manier om eindelijk eens te beginnen aan mijn eigen website. Iets wat ik altijd dacht uit handen te moeten geven, omdat het vast heel ingewikkeld zou zijn allemaal. Maar door deze twee ware (online) marketing- helden kwam ik erachter dat ik het ook best wel zelf kan, natuurlijk aan de hand van de Onlinemarketingzelfdoen.nl- instructies.

Helemaal duidelijk en helder, fijne stappen om te doorlopen. Toch vond ik het soms moeilijk mijn tijd hiervoor in te plannen, maar ook daarin bleven zij mij motiveren en ook inspireren met hun eigen marketing. Ik hou van die persoonlijke benadering en het gevoel dat zij je altijd kunnen en willen helpen.

Kortom, bij deze mensen moet je zijn: Luuk & Hanneke bedankt! & jullie gaan mij nog terug zien!  

Marleen van Gelder

Zelfstandig trouwambtenaar, Leen de Trouwambtenaar

Hierna weet jij:

  • Hoe je Google Analytics, Google Search Console en Google Mijn Bedrijf inricht en beheert zodat je weet hoe jouw bedrijf wordt gevonden, wie jouw (potentiële) klanten zijn en waar ze vandaan komen;
  • Hoe je jouw social media kanalen correct instelt en optimaliseert voor optimale zichtbaarheid;
  • Hoe je zorgt voor een SEO-geoptimaliseerde website om hoger in de Google zoekresultaten te komen;
  • Hoe je adverteert op Google Ads en Facebook/Instagram, incl. alle top tips & tricks;
  • Hoe je start met e-mailmarketing en hoe je je contactenlijst uitbreidt;
  • Hoe je conversies meet op je website met Google Tag Manager;
  • Hoe je Pinterest inzet om meer bezoekers naar jouw website te krijgen;
  • Hoe je Instagram Stories inzet voor optimale zichtbaarheid, nieuwe volgers en meer verkopen
  • Hoe je rapportages opzet zodat je jouw resultaten altijd inzichtelijk hebt.

Over ons

Wij zijn Luuk & Hanneke, twee ervaren online marketeers die jarenlang voor bedrijven hebben gewerkt totdat wij besloten om van onze droom werkelijkheid te maken. Wij wilden ondernemen vanuit het zonnige Valencia, Spanje en dus besloten we om zelf een online marketing bureau op te zetten. Steeds vaker kregen wij de vraag van vrienden en familie om ze te helpen met het opzetten van hun bedrijf. We hoorden vaak dezelfde dingen terugkomen: ‘maar waar begin ik?’, ‘wat voor website moet ik dan maken?’, ‘hoe werkt adverteren?’. 
 
Deze vragen herken jij zelf wellicht ook. Om niet steeds dezelfde vragen te beantwoorden, kwamen wij op het idee van Onlinemarketingzelfdoen.nl. Met duidelijke video tutorials, checklists en stappenplannen leggen wij uit hoe je zélf je online marketing doet. Alles overzichtelijk bij elkaar, zodat je altijd weet waar je moet beginnen en alles leert van het maken van een website tot het adverteren op internet. 
Na meerdere jaren de online marketing doen voor toffe opdrachtgevers vanuit ons andere bedrijf Offbeat Marketing én hier ondertussen al 200 ondernemers welkom mogen heten op ons platform weten we nu 100% zeker dat we jou kunnen helpen om online succesvol te worden.
summer-school-omzd-hanneke
summer-school-omzd-luuk

Ben jij er klaar voor?

Investeer vandaag nog in jezelf en in je bedrijf en maak van 2021 JOUW jaar met toffe, nieuwe klanten en meer omzet!