Online Marketing Trimester

jan – mrt

[hurrytimer id=”55982″]

Superleuk dat jij het e-book ’20 onmisbare tips voor online succes’ hebt aangevraagd! Je ontvangt hem binnen enkele minuten in je inbox (check ook je spam-inbox voor de zekerheid). In dit e-book delen wij (Luuk & Hanneke) enorm waardevolle tips waarmee je als ondernemer direct aan de slag kunt én kun je het Online Marketing Trimester nu kopen met 30% korting!

Wij begrijpen maar al te goed hoe lastig is het is om door de digitale bomen het bos nog te zien en soms gebeurt het dat je niet meer weet waar je moet beginnen of wat je allemaal nog meer kan doen om jouw bedrijf online succesvol te maken. En dat is hartstikke logisch! Toen wij net begonnen met online marketing, hadden we namelijk precies hetzelfde overweldigende gevoel.

Maar! Na meerdere jaren de online marketing doen voor toffe opdrachtgevers vanuit ons andere bedrijf Offbeat Marketing én hier ondertussen al 200 ondernemers welkom mogen heten op ons platform weten we nu 100% zeker dat we jou kunnen helpen om online succesvol te worden.

Misschien heb jij het e-book gedownload, omdat je op dit moment nog geen budget hebt om je online marketing uit te besteden, of je liever de touwtjes in eigen handen wil houden. Hoe dan ook, je online marketing is enorm belangrijk om nieuwe klanten te werken, maar waar begin je? 

Zonder nieuwe klanten kun jij niet groeien en dat wil jij (en wij!) voorkomen. Daarom leer jij nu in 3 maanden stap voor stap hoe jij van A tot Z jouw bedrijf online succesvol neerzet tijdens het Online Marketing Trimester. Van januari tot en met maart krijg je intensieve begeleiding van ervaren marketeers terwijl jij zelf aan de slag gaat met de online marketing van jouw bedrijf.

Van een website tot Google Analytics, Google Ads, e-mailmarketing en social adverteren: alles komt aan bod. Wij nemen je mee in de wereld van online marketing en je kunt ons via WhatsApp altijd eenvoudig je vragen stellen als je er zelf niet uitkomt. Zo heb je altijd een professional in de buurt!

Wil jij dus zelf aan de slag gaan en investeren in je bedrijf en in jezelf? Dan is dit Online Marketing Trimester dé oplossing voor jou.

Komende 24 uur 30% korting

Dat is mooi meegenomen! Wij weten zeker dat we je kunnen helpen en we hopen dat deze geweldige deal ervoor zorgt dat er geen enkel bezwaar meer is dat jou tegenhoudt om deze investering in jou en in jouw bedrijf te doen. Je betaalt alléén vandaag slechts € 125,- voor DRIE maanden online marketing training. Dat is € 1,35 per dag!

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Reviews van deelnemers

Het is perfect als je meteen aan de slag wilt gaan met verschillende facetten op het gebied van online marketing, zoals SEO, Google Ads en Facebook Ads.

Onlinemarketingzelfdoen.nl is eigenlijk een online omgeving waar je lessen op verschillende niveaus en op eigen tempo kunt volgen. Een echte aanrader voor iedereen die zelf aan de slag wil gaan met online marketing!

Kevin van Meijel

VCS Optimalisering

Ontzettend tof bedrijf wat je verder helpt naar mooie stappen binnen je onderneming! Keep on going guys!

Sandor van den Brand

Eigenaar, Dagje uit Nederland

Net als veel starters wist ik wel wat ik wilde gaan doen, maar niet precies hoe ik dat aan zou gaan pakken.

Nadat ik mijn bedrijf startte kwam ik gelukkig al snel terecht bij onlinemarketingzelfdoen.nl. Op een eenvoudige manier wordt alles stap voor stap uitgelegd, waardoor ik het nu volledig zelf kan. Het contact verloopt daarbij ook nog eens bijzonder soepel. Op appjes komt binnen no-time een antwoord waarmee ik verder kan.

Ik merk dat potentiële klanten me makkelijk kunnen vinden en daar pluk ik nog dagelijks de vruchten van

Jelle van Hees

Eigenaar, Jelleschrijft.nl

De Summer School was voor mij dé perfecte manier om eindelijk eens te beginnen aan mijn eigen website. Iets wat ik altijd dacht uit handen te moeten geven, omdat het vast heel ingewikkeld zou zijn allemaal. Maar door deze twee ware (online) marketing- helden kwam ik erachter dat ik het ook best wel zelf kan, natuurlijk aan de hand van de Onlinemarketingzelfdoen.nl- instructies.

Helemaal duidelijk en helder, fijne stappen om te doorlopen. Toch vond ik het soms moeilijk mijn tijd hiervoor in te plannen, maar ook daarin bleven zij mij motiveren en ook inspireren met hun eigen marketing. Ik hou van die persoonlijke benadering en het gevoel dat zij je altijd kunnen en willen helpen.

Kortom, bij deze mensen moet je zijn: Luuk & Hanneke bedankt! & jullie gaan mij nog terug zien!  

Marleen van Gelder

Zelfstandig trouwambtenaar, Leen de Trouwambtenaar

Na het Online Marketing Trimester weet jij:

  • Hoe je Google Analytics, Google Search Console en Google Mijn Bedrijf inricht en beheert zodat je weet hoe jouw bedrijf wordt gevonden, wie jouw (potentiële) klanten zijn en waar ze vandaan komen;
  • Hoe je jouw social media kanalen correct instelt en optimaliseert voor optimale zichtbaarheid;
  • Hoe je zorgt voor een SEO-geoptimaliseerde website om hoger in de Google zoekresultaten te komen;
  • Hoe je adverteert op Google Ads en Facebook/Instagram, incl. alle top tips & tricks;
  • Hoe je start met e-mailmarketing en hoe je je contactenlijst uitbreidt;
  • Hoe je conversies meet op je website met Google Tag Manager;
  • Hoe je Pinterest inzet om meer bezoekers naar jouw website te krijgen;
  • Hoe je Instagram Stories inzet voor optimale zichtbaarheid, nieuwe volgers en meer verkopen
  • Hoe je rapportages opzet zodat je jouw resultaten altijd inzichtelijk hebt.

[hurrytimer id=”55982″]

Over ons

Wij zijn Luuk & Hanneke, twee ervaren online marketeers die jarenlang voor bedrijven hebben gewerkt totdat wij besloten om van onze droom werkelijkheid te maken. Wij wilden ondernemen vanuit het zonnige Valencia, Spanje en dus besloten we om zelf een online marketing bureau op te zetten. Steeds vaker kregen wij de vraag van vrienden en familie om ze te helpen met het opzetten van hun bedrijf. We hoorden vaak dezelfde dingen terugkomen: ‘maar waar begin ik?’, ‘wat voor website moet ik dan maken?’, ‘hoe werkt adverteren?’. 
 
Deze vragen herken jij zelf wellicht ook. Om niet steeds dezelfde vragen te beantwoorden, kwamen wij op het idee van Onlinemarketingzelfdoen.nl. Met duidelijke video tutorials, checklists en stappenplannen leggen wij uit hoe je zélf je online marketing doet. Alles overzichtelijk bij elkaar, zodat je altijd weet waar je moet beginnen en alles leert van het maken van een website tot het adverteren op internet. 
summer-school-omzd-hanneke
summer-school-omzd-luuk

Ben jij er klaar voor?

Investeer vandaag nog in jezelf en in je bedrijf en maak van 2021 JOUW jaar met toffe, nieuwe klanten en meer omzet!