Dat was ‘m dan!

Afsluiting

Gefeliciteerd! Jij hebt zojuist de laatste les afgerond van dag 3 en dat betekent dat jij nu over alle kennis beschikt om de vindbaarheid van jouw bedrijf te laten groeien. En geen zorgen, we laten je nog niet alleen.

Stel je vragen
Heb je vragen over de cursus? Stel ze dan direct via contact@onlinemarketingzelfdoen.nl. Merk je dat je in de komende tijd ergens tegenaan loopt? Ook dan kun je nog gewoon contact met ons opnemen. Je hebt nog 27 dagen lang toegang tot alle lesstof en als je het werkboek hebt gedownload (zeker doen!) heb je altijd een fijn naslagwerk.

Review + gratis backlink
Wij hopen dat je veel hebt gehad aan de cursus! We zouden het super leuk vinden als jij een review wilt achterlaten via Google en/of social media. Daar help je ons, en mede-ondernemers, enorm mee! Stuur ook zeker een berichtje als je dit hebt gedaan, dan zetten we jouw website bij ons op de pagina, zodat de eerste stap van linkbuilding is gezet!

 

Heel veel succes met het succesvol laten groeien van jouw onderneming! Met deze sterke basis én jouw nieuwe kennis en enthousiasme, zijn wij ervan overtuigd dat dat helemaal moet goedkomen. Heb je op een gegeven moment de behoefte om je online marketing uit te besteden? Dan kun je altijd een kijkje nemen op www.offbeatmarketing.nl

 

Wie weet tot snel!

Luuk, Hanneke & Renske