Ondernemer aan het woord: Sandor van den Brand

21-04-20 | Ondernemer aan het woord

 

Vertel eens, wie en wat is Dagje uit?

Aangenaam, daar zijn we dan! Dagje uit Nederland is opgericht door Vincent en Sandor

Dagje uit Nederland is een platform dat zich richt op het faciliteren en organiseren van uitjes in de breedste zin van het woord. Het faciliteren van activiteiten in steden moet ervoor zorgen dat mede door het totale aanbod het bedrijf wordt gezien als dé partij die je moet benaderen voor een uitje. Door de relatief snelle mogelijkheden om uit te breiden moet Dagje uit Nederland over een aantal jaar dé partner worden voor alle uitjes waar een klant naar op zoek is.

Op dit moment zijn wij actief in 3 steden: Breda, Den Bosch en Utrecht. In deze steden faciliteren wij jaarlijks meer dan 200 uitjes, van vrijgezellenfeesten tot aan bedrijfsuitje. Alles is mogelijk en niets is te gek.
De kracht van ons platform is het bundelen van het aanbod. Hierdoor ontvangt de klant ten allen tijden 1 offerte en heeft hij/zij tijdens het boekingsproces maar 1 contactpersoon. Iets wat als prettig ervaren wordt.

Waarom ging jij op zoek naar een online cursus?

Ik had de behoefte aan een cursus die mij vertelde of bepaalde keuzes juist of onjuist waren. Ik had de algemene kennis van marketing reeds in mijn rugzak, echter vond ik het lastig om te achterhalen of de keuzes die ik maakte de juiste waren.

En nu ben je bij ons uitgekomen. Hoe bevalt het?

Eind vorig jaar ben ik  inderdaad begonnen. Door de cursus  heb ik dat controlemoment en krijg ik altijd feedback indien nodig. De kennis die ze in huis hebben is essentieel om bevestiging te krijgen of iets goed is of wellicht beter kan. 

Daarnaast ben ik altijd geïnteresseerd in fascinerende ondernemers. Ik vind Luuk echt wel een inspirerend voorbeeld. Een eigen cursus opzetten en op een unieke en bijzondere manier vermarkten + het feit dat je werkt vanuit het buitenland wekte al snel mijn aandacht. Door mijzelf verder in te lezen ben ik geïnteresseerd geraakt en heb ik deze cursus afgenomen. 

Hoe zie je de toekomst tegemoet?

De toekomst zie ik positief tegemoet. Ik houd ervan om dingen te verzinnen en te kijken of het slaagt. Door deze manier van werken zijn er altijd wel zaken die niet door de test komen. Echter denk ik dat het belangrijk is om deze dingen wel te proberen om je bepaalde inzichten te geven in het ondernemen en de bepaalde sector waarin je actief bent. Uiteindelijk hoop ik dat men bij het boeken van een dagje uit naar een van onze websites gaat om een onwijs tof dagje samen te stellen. 

Sandor van den Brand
dagjeuitbreda.nl

Klaar voor de start? Af! 

Start direct met het online vindbaar maken van jouw bedrijf voor meer nieuwe klanten vanuit je online kanalen.