iXL hosting partnert met Onlinemarketingzelfdoen.nl!

door | 02-dec-19 | Nieuws | 0 Reacties

Wie / wat is onlinemarketingzelfdoen.nl

Onlinemarketingzelfdoen.nl is een platform voor ondernemers die graag de touwtjes in handen hebben. Ondernemers die het liefst álles zelf zouden doen omdat het uitbesteden van online marketing nou eenmaal een flinke kostenpost is, en zij het bedrijf beter kennen dan wie dan ook.
Met Onlinemarketingzelfdoen.nl regel je dus alles lekker zelf. Zo weet je precies hoe je digitale kanalen in elkaar steken, wat de ingestelde budgetten zijn en wat je daarvoor terugkrijgt. Zo leer je onder andere:

  • Hoe je een strakke website maakt;
  • Hoe je deze SEO optimaliseert;
  • Welke tracking tools als Google Analytics het best werken en hoe je deze instelt;
  • Welke sociale kanalen je het best kunt gebruiken en hoe je deze optimaal gebruikt;
  • Hoe je binnen Google, Facebook, Instagram en LinkedIn adverteert;
  • En hoe je die advertenties blijft optimaliseren.

Wie zit er achter onlinemarketingzelfdoen.nl

Onlinemarketingzelfdoen.nl is opgericht door Hanneke Jadach en Luuk van Meijel. Zij runnen online marketing bureau Offbeat Marketing en maakten de afgelopen jaren tientallen keren met familieleden, vrienden en kennissen goed vindbare websites.

Die werden vervolgens vindbaar gemaakt en gepromoot via Google Advertenties en social media. Op die manier 1 op 1 ondersteunen werd onmogelijk door tijdsgebrek. Daarom staat die werkwijze nu volledig online, betaalbaar voor iedereen.

Waarom gekozen voor hosting bij iXL

Het platform kiest voor de diensten van IXL Hosting om verschillende redenen, uniek in de hostingwereld. Zo is iXL Hosting bijvoorbeeld telefonisch bereikbaar, en je krijgt ook nog eens snel een vriendelijk personeelslid aan de lijn. Ze gaan ver om je te helpen bij het probleem en dat is uniek.

Daarnaast krijg je bij IXL hosting veel diensten standaard in je pakket, waar je bij andere aanbieders (vooral de prijsvechters) veel extra geld aan kwijt zou zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een SSL certificaat en de mogelijkheid om andere domeinnamen door te verwijzen naar je website.

Dit gebeurt allemaal vanaf een zeer schappelijk tarief, waardoor het perfect is voor de startende ondernemers van onlinemarketingzelfdoen.nl.

 

Klaar voor de start? Af! 

Start direct met het online vindbaar maken van jouw bedrijf voor meer nieuwe klanten vanuit je online kanalen.